Неделя, 25 Октомври 2015 20:18

Изборният ден в Смолянско приключи без проблеми и инциденти

Изборният ден в Смолянско приключи без проблеми и инциденти
Изборният ден в Смолянско приключи без проблеми и инциденти снимка: Смолян днес!
Всички избирателни секции в област Смолян са приключили работа в нормална обстановка. Охраната на полицията продължава до предаването на изборните материали до РИК и ЦИК. Към този момент няма възникнали проблеми и инциденти.
В периода от 20 до 25 октомври в звената “Български документи за самоличност” при ОД МВР – Смолян и районните управления от областта са издадени общо 61 удостоверения на граждани, за да имат възможност да упражнят правото си на глас на изборите за местна власт и референдума, които да послужат пред СИК. Като само в изборния ден (25 октомври) са издадени 17 удостоверения.
 
 
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!