Неделя, 25 Октомври 2015 09:16

Изборният ден започна нормално във всички секции в област Смолян

Изборният ден започна нормално във всички секции в област Смолян
Изборният ден започна нормално във всички секции в област Смолян снимка: Смолян днес!
Изборният ден започна в спокойна обстановка в област Смолян. Охраната на изборните помещения през изминалата нощ протече нормално, избирателните секции на територията обслужвана от ОДМВР – Смолян и съдържащите се в тях изборни материали бяха предадени на РИК и СИК. След откриване на изборния ден няма данни за прояви, които биха застрашили нормалното провеждане на изборите, съобщиха от пресцентъра на ОД на МВР Смолян.
За осигуряване на охраната им са ангажирани около 500 служители от регионалните структури на МВР, които отговарят за реда и спокойствието в региона.
Служителите на звената на дирекция „Български документи за самоличност“ в ОДМВР – Смолян издават и в днешния ден удостоверения  на граждани, изгубили, откраднали или повредили личните си карти, за да могат да упражнят правото си на глас в изборния ден.
ОДМВР – Смолян припомня, че в изборното помещение не се допускат лица с поведение, накърняващо добрите нрави, въоръжени лица и такива, носещи предмети, опасни за живота и здравето на хората.
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!