Menu
Понеделник, 01 Октомври 2018 10:26

Издирват двама възрастни мъже в Родопите, няма следа от тях вече трети ден

Публикувана от Прочетена 2012 пъти

Двама възрастни мъже са изчезнали от три дни в Родопите. 93-годишен мъж от банското село Дрянка, е излязъл в петък сутринта за гъби и от тогава няма и следа от него. Правени са множество претърсвания на местности в околността на родното му село, включително и със следово куче, потвърди директорът на полицията в Смолян старши комисар Димов.

От три дни няма следа и от 79-годишен мъж от маданското село Средногорци.  Липсата на възрастния мъж, който е вдовец е установена в петък следобед, след като неговият брат отишъл до дома му и видял, че го няма. Той има две деца, които живеят и работят в Пловдив. За последно е засечен в района на моста в селото в петък около 17:00 ч. И днес се организират акции по издирването на двамата възрастни мъже.

Източник: dariknews.bg

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!