Menu
Неделя, 07 Април 2019 16:37

ИЗЛЕЗЕ СПИСАНИЕ „ПРОГЛЕД”

Публикувана от Прочетена 559 пъти

Тези дни излезе книжка първа и втора за 2018 г на списание „Проглед”, издание на Дружеството на писателите и Клуба на дейците на културата – Смолян.

На страниците му са намерили място творби на Матей Шопкин и Димитър Златев, на Драгомир Шопов и Трендафил Василев, на Тодор Коруев и Иван Христов, на Усин Керим и Станислав Сивриев, на Георги Майоров и Костадин Глушков, на Светозар Казанджиев и Васил Венински...

Отбелязана е 160-годишнината от рождението на Христо Попконстантинов, 115-годишнината на Петър Маринов, публикувани са разкази от Вели Чаушев, Борис Кольковски и Емил Спиридоново по повод на техни годишнини, стихове от Тинко Илиев и Славка Мариновска.

Илюстрациите в книжките са от фонда на Художествената галерия в Смолян. На 10 април, новата книжка на сп. „Проглед”, ще бъде представено в Клуба на дейците на културата.

Светозар Казанджиев

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!