Събота, 21 Ноември 2020 19:14

ИЗЛОЖБА ЖИВОПИС НА ТРИМА ХУДОЖНИЦИ В КДК

Публикувана от

На 23 ноември, понеделник, от 17 часа в зала „Петър Стайков” на КДК, на бул. „България” 43 ще бъде представена колекция от живописни творби на Елка Василева-Пашалиева, Живка Кисьова и Стефан Данчев. „Избрали сме формата „вернисаж”, за да отговорим на изискванията за безопасно общуване по време на Корона вирус пандемия” – споделят участниците.

В изложбата ще видите 45 творби – портрети, пейзажи, натюрморти, композиции на трима талантливи майстори на четката, доказали своето ярко присъствие в живота на Дружеството на художниците. Експозицията ще остане на вниманието на гражданите и гостите на Смолян до 15 декември т.г.

Заповядайте! С чаша вино в ръка и сърце изпълнено със звуци и багри, е далече по-леко минаването през „минирания” път на страданието.

23 ноември, 17 часа, зала „Петър Стайков” на КДК.

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.

 
Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!