Понеделник, 25 Януари 2016 15:45

Изложение наречено „С усет към детайла“ представя фирма „Костал България“

Изложение наречено „С усет към детайла“ представя фирма „Костал България“
Изложение наречено „С усет към детайла“ представя фирма „Костал България“ снимки: Смолян днес!

Основна идея на изложението наречено „ С усет към детайла“ е да бъде демонстрирана функционалността на крайния продукт, да се знае, колко е важното качеството и в най-малкия детайл и да се сравни старата и новата кола, с поглед към бъдещето.  Това разказа Велика Георгиева, която работи от 1 година във фабриката в Смолян към отдел Качество.

kostal 001


„Изложението наречено „С усет към детайла“ е насочено към качеството на продуктите. По време на изложението запознаваме служители на фирмата с качеството на продуктите, които произвеждаме.
Започваме изложението с кратка история за фирмата и за семейство Коста.

kostal 003

Продължаваме с историята как са се променяли продуктите ни, пускаме видеоклип, в който нашите работници виждат висшето ръководство, фабриката в Германия, нашите колеги там и г-н Костал, казва младият специалист.
Основната идея на това изложение е, че качеството трябва да бъде на високо ниво, за да запазим и работата и клиентите си.

kostal 002


То е насочено към хора, които работят във фабриката и се обучават постоянно. Всички работници преминават през това изложение.
Показваме патентите на нашата компания и иновациите, какво е постигнато и към какво се стремим. Стараем се информацията да бъде поднесена интерактивно.Накрая им показваме един нов автомобил, който могат да сравнят със стария.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!