Menu
Сряда, 24 Октомври 2018 14:41

Изпълнителна комисия на ГЕРБ утвърди общинските ръководства на структурите в област Смолян

Публикувана от Прочетена 2349 пъти

След изтичане на 3-годишния мандат на общинските ръководства в област Смолян Изпълнителната комисия на ГЕРБ утвърди нови. По нейно указание бяха свикани общи събрания на партията в десетте общини, на които членовете на ГЕРБ направиха номинации за ръководства и ги гласуваха. На базата на предложенията от членовете на партията и по преценка на Изпълнителна комисия вече са утвърдени новите ръководства.

Промяна в общинските ръководители на местни структури има само в Неделино. Там мястото се заема от Емил Войводов, а за организационен секретар е назначена Радиела Кавърмова-Кръстева. В Неделино членове на общинското ръководство са Бисер Младенов, Деян Ръжев, Иво Димитров.

Д-р Даниела Дариткова продължава да е общински ръководител на структурата в община Смолян, а организационен секретар става Ангел Безергянов. Членове на местната структура са Борислав Георгиев, Марин Захариев, Венера Аръчкова, Петя Пампорова и Ефрем Велинов.

В община Баните общински ръководител е Венцислав Шишков, организационен секретар – Атанас Кандуров. Останалите членове в структурата са Асен Уручев, Биляна Кючукова, Зорка Димитрова.

Община Борино също запазва ръководството на общинската си структура с общински ръководител Ахмед Асанов и организационен секретар Огнян Кликов. Членове са Недко Канлънов, Реджеп Алиев и Реджеп Асанов.

Община Девин е с нов организационен секретар Венета Тодорова. Руси Чаушев си запазва мястото на общински ръководител, а членове в ръководството са Велизар Шанов, Венцислав Чолаков, Владимир Солаков, Петър Карагегов, Христина Димитрова.

Кметът на Доспат Елин Радев остава на позицията общински ръководител в местната структура, а организационен секретар е Адалберт Ферев. Останалите членове в доспатската структура са Антон Доспатлиев, Красимир Красенов, Красимир Мантов.

Областният управител Недялко Славов продължава да изпълнява функциите и на общински ръководител на партийната структура в Златоград. Румен Пехливанов е организационен секретар, а членове в ръководството са Асен Хасапчиев, Борислав Хаджиев, Ирина Иванова, Любомир Ангелов, Нина Пашова.

Структурата в Мадан се оглавява от Веселин Атанасов с организационен секретар Анелия Хаджиева. Членове са Ангел Найденов, Веселин Андонов, Дарина Софтева, Емил Кадиев, Севина Джукова.

Общински ръководител в Рудозем е Шукри Халилов, а секретар е Иво Сираков. В ръководството влизат още Звезделина Иванова, Светлин Катрачев, Хайри Чаушев.

Тодор Бозуков е общинският лидер в Чепеларе. Севдалин Каров е организационен секретар, членове- Иван Дафов, Павлина Рангелова-Петкова и Райко Сивенов.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!