Menu
Вторник, 28 Февруари 2017 09:38

Изпълнителният директор на Пампорово АД се срещна с хотелиери, ресторантьори и търговци от Чепеларе

Написана от
Мариян Беляков - Изпълнителен директор на Пампорово АД Мариян Беляков - Изпълнителен директор на Пампорово АД снимка: Смолян днес!

През изминалата седмица се състоя среща между хотелиери, ресторантьори и търговци с управата на Община Чепеларе и Мариян Беляков - изпълнителен директор на Пампорово АД.

На срещта се поставиха важни въпроси, касаещи както бизнеса в града, така също и пистите, влековете, лифтовете и ски картите, в мегарурорта „Пампорово-Мечи чал“.
Господин Беляков отговори на всички поставени му въпроси, давайки на хотелиеритеи някои обещания за следващия сезон:

1. Удължаване часа на тръгване на последния бус в посока Чепеларе от Пампорово на 16:30 часа.
2. Семейна лифт карта, важаща само за ски зона Мечи чал.
3. Програмите с Мтел, ОМВ и други, да бъдат активни и за лифт картата, важаща само за Чепеларе.
4. Да се помисли по въпроса за още един детски влек на Мечи чал, за да бъде използван от повече деца и начинаещи.

Не се пренабрегна и темата за паркоместата, като се даде обещание, че в най-близко бъдеще, техният брой ще бъде увеличен. Обещано бе, че лифтовете ще функционират и през летния сезон, за да могат да се възползват от тях желаещите да посетят трасето за планинско колоездене, или някоя друга атракция, предлагана от курорта.

В края на разговора, изпълнителният директор на Пампорово АД, изказа своята искрена благодарност от съвместната работа със сегашното ръководство на Община Чепеларе. Той заяви, че от седем години насам е срещал непреодолими трудности, касаещи всякакъв вид начинания и проекти, поради липсата на подкрепа от ръководството на чепеларска община.

Пред всички присъстващи, Беляков лично похвали кметът на Чепеларе - госпожа Чакърова и екипа й, относно усилията, които заедно са положили, за да бъде факт най-големият ски курорт на Балканите – една дългогодишна мечта на всички в региона.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!