Изпратиха абитуриентите от СУ „Христо Ботев“ в Девин

Изпратиха абитуриентите от СУ „Христо Ботев“ в Девин Изпратиха абитуриентите от СУ „Христо Ботев“ в Девин Изпратиха абитуриентите от СУ „Христо Ботев“ в Девин

Абитуриентите на СУ „Христо Ботев“ бяха изпратени днес на тържествена церемония  в учебното заведение. Момичетата и момчетата от поредният випуск в учебното заведение чуха последният си  училищен звънец и се сбогуваха със своите учители.

По традиция, кметът на община Девин Здравко Иванов награди с плакети и парични награди пълните отличници от гимназиалния етап на обучение Върбина Кескинова и  Борислав Буков. .

„За мен е удоволствие, че мога да бъда съпричастен към Вашето вълнение на този значим ден  за всеки млад човек“, обърна се към абитуриентите кметът на Девин.

„Пред Вас предстоят важни и значими решения, които са свързани с бъдещото Ви развитие. Надявам се, всеки един от Вас да сбъдне мечтите си и да избере поприще, на което да се развива с удоволствие и чест. Сигурен съм, че никога няма да забравите своето училище и преживяванията си в него, както и своите учители, които са дали всичко от себе си за Вашето обучение. Гордейте се, че сте възпитаници на Средно училище „Христо Ботев“ в Девин. Помнете с хубаво своите приятели и преподаватели. Желая Ви здраве, сполука и светло бъдеще! На добър час!“, добави Иванов.

Випускниците бяха поздравени и от председателят на Общински съвет – Девин, Наташа Василева.

На официалната церемония присъстваха и началникът на Районно управление на Полицията Здравко Абаджиев и Йордан Радев – директор на Районна служба „Пожарна безопасност и защита на населението“.  
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре