Menu
Петък, 03 Ноември 2017 19:12

Израелският консул Ашер  Хофман проведе работна среща с кмета Николай Мелемов

Публикувана от Прочетена 943 пъти

Дипломатът проучва възможностите да насочва израелски туристи в Смолян и Пампорово

Консулът на Израел в България Ашер Хофман проведе работна среща с кмета Николай Мелемов. Посещението на дипломата е с цел да се информира за туристическите забележителности в Общината  и курорта Пампорово, за да насочва израелски туристи към Смолян. Ашер Хофман посочи, че независимо от трагичния атентат  преди пет години на летище Бургас, когато загиват петима негови съграждани и българският им шофьор, в Израел продължават да харесват курортите в България и са в топ 5 на чуждестранните гости след руснаци, англичани и германци. Дипломатът се е запознал и с организацията на работа на болницата и полицията.

Кметът Мелемов  покани израелския консул  да посети Смолян и Пампорово през активния зимен туристически сезон. Надявам се, че тази първа наша среща ще постави началото на едно  ползотворно сътрудничество, каза още градоначалникът.

В срещата взе участие и зам.-кметът Марин Захариев.     

Пресцентър на община Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!