Menu
Петък, 29 Септември 2017 20:19

Изтича срокът за подаване на коригиращи декларации

Написана от
Прочетена 1363 пъти
НАП Смолян НАП Смолян

От 2017 година, гражданите и фирмите имат още една възможност сами да коригират дължимия данък, деклариран пред НАП с годишната им данъчна декларация. Еднократно, коригиращата декларация се подава до 30 септември на текущата година за промени, свързани с декларираните данъци от предходната 2016 година. Възможността не важи, за онези граждани, които са пропуснали законовия срок – 2 май 2017 г. за деклариране на доходите си, както и за фирмите, чийто срок за деклариране  на данък печалба изтече на 31 март. На всички некоректни физически и юридически лица са съставени актове за нарушение.

През 2017 г. офисът на НАП в Смолян е приел 11 140    декларации за облагане доходите на физическите лица и 5 640 корпоративни декларации.

Повече информация клиентите на НАП могат да получат на телефона за информация 0700 18 700 на цената на един разговор.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!