Menu
Вторник, 10 Януари 2017 14:52

Извънредно: учениците в община Доспат в дървена ваканция от 11 до 13 януари. Детските градини в Любча и Црънча също затварят врати за три дена!

Написана от
Кметът на община Доспат инж.Елин Радев със своя заповед определи дните 11, 12 и 13 януари за неучебни за учениците в община Доспат. Две детски градини - в с.Любча и с.Црънча също затварят врати.
"Лошите метеорологични условия – ниски температури и обилни снеговалежи по последна актуална прогноза за времето за община Доспат, на база ежедневна актуална информация от директорите на училища в община Доспат за замерени температури в класните стаи и брой отсъстващи ученици и след съгласуване с РУО – Смолян" са основанията в заповедта на кмета.
Останалите детски градини ще си работят. Двете градини в Любча и Црънча затварят врати, тъй като отоплителните системи на заведенията са свързани с тези на училищата и ползват общи сгради, съобщиха от Общинска администрация - Доспат.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!