Как букмейкърите привличат нови клиенти?

Как букмейкърите привличат нови клиенти?

Всеки изминал ден конкуренцията при сайтовете за залози става все по-ожесточена. Всички букмейкъри се състезават помежду си кой ще предложи по-атрактивно предложение, което пък съответно да им донесе и нови потребители. От друга страна обаче въпросното предложение трябва да бъде и добре обмислено, за да не се стигне в крайна сметка до повече негативи отколкото позитиви за сайта. 

Специалните оферти и бонусите са станали неделима част от всеки букмейкър, като обикновено именно бонусът за откриване на нова сметка е най-привлекателен, тъй като това е първата и най-сериозна стъпка за обвързването на залагащия с конкретната платформа. Най-често този тип бонуси представлява някакъв процент от първия направен депозит, което означава, че освен да се направи регистрация, букмейкърът кара потребителя и да депозира пари - с един куршум два заека. От друга страна обаче, всеки новорегистрирал се получава страхотна възможност за печалба, стига умело да се възползва от предложението и разбира се да има поне малко късмет, който е неизменна част от всяка хазартна игра. 

Повечето спортни бонуси изискват така нареченото разиграване, което означава, че преди да усвоите стойността на бонуса трябва да изпълните неговите условия, които пък обикновено ви карат да направите залози на определена стойност. С други думи, след края на това разиграване може и да сте загубили всичко, но пък може и да сте добавили бонус печалба към вече спечеленото. За да се избегне този не особено харесван елемент на разиграването, някои букмейкъри предлагат бонуси тип безплатен залог, като именно те са и сред най-предпочитаните. Разбира се тяхната стойност е значително по-малка, но пък от нея единствено бихте могли да спечелите, така че сделката изглежда добра, стига да не ви подейства прекалено пристрастяващо. 

Сайтът на Winbet e eдин от лицензираните букмейкъри у нас, които са привърженици на подобен тип оферти. Потребителите на сайта могат да се възползват и от други добри предложения, различаващи се от най-често срещаните в другите платформи. Повече за предлаганите бонуси и награди от букмейкъра може да научите тук: https://efirbet.com/winbet-bonusi/.

Разбира се, не само различните промо оферти са единственият способ на букмейкърите за привличане на нови клиенти. Винаги е в плюс ако конкретният сайт предложи достатъчно голям набор от спортни дисциплини и пазари към тях. Без съмнение и предлаганите коефициенти трябва да са на желаното ниво. Ако пък насреща са добре разработени функционалности като кешаут, лайв стрийминг на събития и опции като "Създай залог", то несъмнено сайтът ще има по-добри шансове да привлече нови клиенти.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре