Как да печелим покер билети в Bwin?

Как да печелим покер билети в Bwin?

Сайтът на Bwin разполага с една от най-добре развитите платформи за покер играчи и като такава, там много често могат да бъдат открити различни промоционални предложения свързани с играта. Сайтът обръща и специално внимание на начинаещите покер играчи, като предлага изчерпателна информация за правилата и отделните стратегии. С изкушаващата си начална оферта за нови потребители Bwin допълнително стимулира любителите на покера да се насочат именно към тяхната платформа. 

Началната покер оферта за новорегистрираните се равнява на цели 100% от първоначалния депозит, като максималната нейна стойност е 100 евро или еквивалента в друга валута. Минималният депозит, за който предложението важи е в размер на 10 евро. След направата на нова регистрация имате 30 дни да направите първи депозит, след което още 30 дни за да изпълните условията на бонуса и да го усвоите. Самият бонус идва под формата на десет безплатни залога, а разиграването му става чрез печелене на точки посредством играта на покер. 

Не само новите клиенти обаче могат да се възползват от подобни промо оферти. В сайта на Bwin често могат да бъдат открити различни покер предложения. Доста изкушаваща е например Cashback офертата, посредством която могат да се върнат до 40% от евентуалните загуби в игра на покер. При отделните игри се трупат точки, които пък впоследствие могат да бъдат използвани за възвръщане на част от загубите. Всеки пет точки могат да бъдат разменяни, като те се достигат за няколко проведени игри. Daily Centroll също е предложение, което ще се хареса на покер играчите, тъй като всеки ден от 20:00 часа сайтът на Bwin раздава безплатни билети за участие в отделните турнири.

Всеки ден в платформата на Bwin се предлага и възможност за участие в безплатен турнир, където обаче могат да се спечелят реални пари, тъй като наградният фонд е в размер на 250 долара. Това е предложение специално за българските играчи, които е необходимо да използват паролата Sofia за влизане в надпреварата. На разположение са и достъпни Bankroll Builder турнири. Повече информация за наличните Bwin предложения може да намерите на следния линк www.efirbet.com/bwin-bonusi/

Макар и да изглеждат интересни и атрактивни към покер предложенията трябва да се подхожда с повишено внимание. Това е игра, в която познанието на правилата и различните стратегии за игра е жизнено важно, за разлика от други казино игри, като например слотовете. В противен случай бързо ще се превърнете в лесна плячка за другите играчи и дори бонусите няма да ви помогнат. В сайта на Bwin ще откриете специална секция Покер, като там всичко необходимо за играта е удобно разпределено в раздели. Всяка покер игра e съпътствана от подробно обяснение на правилата, силата на отделните ръце, както и на основните видове залагания. Имате възможност и за безплатно сваляне на Покер платформата, както и да се запознаете с отделните турнири, които се предлагат. 

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре