Как да се включим в безплатната игра с прогнози на Palms Bet?

Как да се включим в безплатната игра с прогнози на Palms Bet?

PalmsBet продължават да бъдат изключително активни в своите промоционални предложения и оферти към потребителите и това съответно им се отплаща. Освен стандартните бонуси, свързани с направата на депозит обаче, букмейкърът предлага и оферти тип игри, неизискващи какъвто и да е риск от загуба на средства. Точно такава е безплатната им игра с прогнози, която е налична за всички регистрирани потребители в сайта. Този любопитен Палмс Бет Бонус е разгледан тук, но ето и какво накратко представлява, според упоменатите правила и условия в сайта на букмейкъра. 

Всеки ден в периода от 22 юли до 23 август PalmsBet ще предлагат на вниманието ви топ мачовете за деня, като те ще бъдат общо 75 двубоя през цялата игра, предимно от топ първенствата и УЕФА турнирите. Вашата задача е да познаете крайния изход и точния резултат. Като в първия случай бихте спечелили една точки, а във втория четири. Посредством тези точки се сформира и общия ви резултат, който ще ви отреди определено място в общото класиране. За първият в крайното подреждане е предвидена голямата награда от 1000 лева, вторият ще прибере 500 лева, третия 200 лева и така до участниците с номера от 501 до 800, за които има утешителна награда от пет лева. Въпросните суми ще се начислят автоматично към профилите на първите 800 в играта, като обаче за да могат да бъдат изтеглени те ще трябва да се разиграят. В случая това става след петкратно залагане стойността на спечелената бонус награда. Може да залагате на събития от всички секции, като минималният коефициент от секции Спорт и На Живо е 1.50. Освен това на разположение имате 30 дневен срок за изпълнение на условията за усвояване на бонуса, като ако не успеете да го направите в посочения период сумата на наградата и потенциалните печалби от нея ще бъдат премахнати от акаунта ви.

Печалбите от наградния фонд обаче не са единствените, тъй като заедно с въпросните награди, PalmsBet са предвидили и още сто бонуса под формата на безплатен залог. Като тези, които достигнат 70 точки актив ще получат по 10 лева бонус, а тези които преминат и границата от 80 лева ще бъдат наградени с 20 лева безплатен залог. 

Още на началната страница на PalmsBet, наред с всички секции ще откриете и специална такава, наречен именно Безплатна игра. След като го изберете в средата на екрана ще се отвори и самата игра, като тя включва три раздела. Първият се нарича Участие, като тук ще откриете и срещата за деня, за която трябва да поставите прогноза. Вторият е с името Награди, като той дава информация за общия награден фонд от 10 000 лева и тяхното разпределение спрямо позицията, а третият е посветен на временното класиране и спечелените точки от отделните играчи. През цялото време имате и информация за наличния ви актив от точки и списък с направените ви прогнози. 

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре