Какви подаръци предлага Bwin на българските си клиенти?

Какви подаръци предлага Bwin на българските си клиенти?

Както всеки букмейкър, така и Bwin се стремят да спечелят потребителското внимание с различни предложения. Докато обаче повечето хазартни сайтове залагат на класически бонуси, обвързани с направата на депозит и последвало разиграване на офертата, за да може тя да се усвои, то австрийския букмейкър предпочита да наблегне на атрактивни функционалности, позволяващи увеличаване на печалбата и по-лесното нейно достигане.

Такова тяхно предложение е Combi+. Това е специална категория залози със завишени коефициенти. Bwin прави предложения за създаване на множествен залог включвайки прогноза за няколко отделни мача. Образувалият се общ коефициент пък идва с увеличена ставка, която не бихте могли да достигнете, ако посочите същите селекции в класическа права колонка. Разбира се, трябва да се примирите с факта, че срещите във въпросния Combi+ залог не са избрани от вас, а от букмейкъра, но пък в крайна сметка вие сами решавате, дали да приемете предложението или не.

На доста сходен принцип е и друга Bwin функционалност, носеща името Price boost. В нея отново се обединяват два или повече залога, но този път става въпрос за пазари от един и същи двубой. Например, предложението може да включва опция за над 2.5 гола и победа в двете полувремена за даден отбор. Отново наличните предложения са избор на букмейкъра, но пък коефициентите са завишени, така че никъде другаде да не откриете толкова висока ставка за точно такъв множествен залог.

Като друг вид BWIN бонус за България и родните играчи може да бъде определена опцията "Създай залог". Тя е налична само за футболни срещи и то не всички. Идеята тук е, че може сами да избирате измежду отделните пазари за дадения двубой образувайки залог с от две до осем селекции от един и същи мач. При всяка добавена селекция към електронния фиш общият коефициент автоматично ще се увеличава. Ако обаче само една от тях ви издъни, то целият залог ще се счита за губещ. Този тип залог има и максимум печалба, която може да бъде изплатена, като тя е в размер на 20 000 лева.

Макар към момента Bwin да не предлагат други спортни бонуси, то периодично такива биват предлагани на страницата на букмейкъра, като те могат да бъдат под формата на участие в томбола или пък слот турнири с прогресивни джакпоти, а също и различни видове безплатни залози, без риск от загуба на реални средства. Тези предложения могат да бъдат изпратени по имейл или смс съобщение, а също и в менюто на профила ви в сайта. Необходимо е да сте дали съгласието си, че желаете да получавате уведомления с различни нови промоционални оферти. По-изпълнена с промо оферти обаче е казино секцията на сайта и особено покер разделът. Bwin обаче се славят като една от най-популярните покер платформи, така че това не е изненада.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре