Какви рокли ще царуват през този сезон?

Какви рокли ще царуват през този сезон?
 
Роклята е вечният символ на красота и нежност. Тя с лекота преобразява всяка жена в изискана дама, която е готова да завладее света без да има какво да я спре. Разбира се, всичко това е възможно, ако нашата героиня носи онази дамска рокля, която и пасва идеално. Първото условие за това е дрехата да бъде част от актуалния моден тренд за сезона. Това със сигурност ще гарантира погледите на всички около нея върху облеклото ѝ, а всяка жена копнее за мъничко внимание.
 
Говорейки за модни трендове, решихме да насочим прожекторите към нашата импровизирана сцена и да надникнем в гардеробите на най-известните и популярни световни брандове, за да видим какво ще ни предложат те през следващия сезон.

Кой ще бъде най-купуваният модел рокли тази година?

Пандемията определено оказа своето влияние и върху модните линии тази година. Разглеждайки всички нови предложения, установяваме, че по-голямата част от дамските рокли определено се намират в двете крайности – или са спортни, със средна дължина, предлагащи удобство през целия ден, или са официални, очертаващи всяка красива извивка върху тялото на нежния пол. Определено дизайнерите са се погрижили за вкуса на всички дами и са се съобразили с тяхната социална среда.

article-thumb_4567894654655789764676.jpg

Нюансите, върху които да наблегнем – кое ще бъде екстравагантно и оригинално?

От месеци насам най-желаните и предпочитани цветове от жените в целия свят са всички нюанси, намиращи място в nude-палитрите – бяло, кремаво, бежово, светлорозово. Те определено са неангажиращи, подходящи за всякакъв тен на кожата и се вписват идеално в цялостния гардероб на дамите. Освен това са лесни за поддръжка и придават свежест и нежност особено през по-топлите месеци от годината. Разбира се, не липсват и някои ярки тонове, които са подходящи за вечерни събирания и празненства или просто за освежаване на сивото ежедневие. Наблюдаваме още една тенденция, особено популярна през последните години. Това са флоралните мотиви, които определено носят своя чар. Можете да избирате между по-дребни или по-едри цветчета, но всички те ще носят пролетен дъх навсякъде, където се намирате.

Коя ще бъде перфектната дължина?

Отново мненията тук са изключително контрастни. Забелязваме както къси дамски рокли, които биха показали доста голяма част от бедрата, така и дълги рокли, с които ще се чувствате феерично и комфортно. Ако търсим рокля, която да се вписва перфектно в офис пространството, може би е по-добре да заложим върху бизнес дължината, с което няма да рискуваме да попаднем в неприятна за нас ситуация. Ако избираме ежедневна рокля, тогава трябва просто да заложим върху удобството, което ще ни бъде необходимо през целия ден. Всичко е въпрос на вкус от представителката на нежния пол, но каквото и да избере, то ще бъде актуално и съобразено с модните тенденции.

Как да избера правилната за мен рокля през този сезон?

За да направите най-добрия избор на рокля, то със сигурност трябва да се спрете не само върху дължината, цвета и десена на вашето облекло. Важно е да обърнете внимание и върху размера, тъй като тя не бива да бъде прекалено стегната или широка. Материалите, които са използвани, също трябва да бъдат висококачествени, за да бъдем сигурни в продукта. Цената не бива да компрометира качеството, затова трябва да изберем само и единствено сигурни брандове.

Nude-цветовете, както и флоралните мотиви ще вървят ръка за ръка както със строго официалните рокли, така и с ежедневните такива. Те определено ще грабнат короните за най-нежно и красиво облекло през предстоящия сезон, а дамите, които ще се спрат върху тях със сигурност няма да останат разочаровани. Какъвто и да бъде изборът, не бива да забравяме, че комфортът на всеки човек трябва да бъде на първо място. Затова заложете на онези дамски рокли, които ще Ви накарат да се чувствате повече от красиви и пленителни!

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре