Какво е опцията "Създай залог" в Bwin?

Какво е опцията "Създай залог" в Bwin?

Феновете на спортните залози вече са свикнали с различни букмейкърски функционалности, правещи залозите им още по-вълнуващи, като например кешаут опцията или пък възможността за залози на живо. Това обаче не означава, че въпросните сайтове не продължават да мислят нови и нови оферти за своите потребители. Един от лидерите в бранша Bwin е страхотен пример за това. Ще намерите повече информация за Bwin на Efirbet.com, където подробно са разгледани всички налични възможности в сайта на букмейкъра.

От известно време в букмейкъра вече може да бъде открита нова функционалност наречена "Създай залог". На други места тя може да бъде срещната под името Bet Builder и на практика не е открита от Bwin, но все още не се среща толкова често. В случая става въпрос за възможност за избиране на няколко селекции от една и съща среща, които да образуват общ коефициент, обединявайки се в единичен залог. Могат да бъдат селектирани между две и осем прогнози, като на разположение е достатъчно богат на възможности пазар. На този етап опцията е достъпна само за футболни срещи, но не всички я предлагат. В крайна сметка ако залагате на двубой от някой от популярните шампионати, то със сигурност ще откриете и тази възможност. Важни подробност е, че в този случай не може да използвате кешаут опцията, нито пък да залагате на вече стартирали срещи. Също така има лимит както на залога, така и на потенциалната печалба, като съответно максималният залог е в размер на 1000 евро, докато печалбата може да бъде до 10 000 евро. Съответно за България тези суми са 2000 лева и 20 000 лева. 

Още на началната страница в спортната секция на Bwin ще откриете опцията "Създай залог", като тя е един от акцентите и е разположена в горния ляв ъгъл на сайта, наред с останалите топ предложения на букмейкъра. След като я изберете ще се покаже пълен списък с всички налични срещи, които я предлагат, като към всяка от тях има прикрепен голям бутон "Създай залог". Както вече споменахме може да навържите до осем селекции, като те могат да бъдат от всякакво естество, както основни пазари като краен победител и брой голове, така и избор на голмайстор или пък брой корнери. Може също така да направите залог само за събития от първото или пък само от второто полувреме. Всяка добавена селекция ще се отразява на вашия електронен фиш, като автоматично ще се преизчислява и общият образувал се коефициент. Разбира се, ако отделните ставки имат отношение една към друга няма как да очаквате, че коефициентите ще се умножават помежду си, както е в класическата права колонка, но пък в крайна сметка ще получите добри предложения, които бихте могли да приемете или отхвърлите с натискането на един бутон.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре