Какво представлява бонусът за ранно изплащане на футбол в Bet365?

Какво представлява бонусът за ранно изплащане на футбол в Bet365?

Букмейкърите трябва да бъдат все по-разнообразни и атрактивни в промоционалните си предложения към своите потребители, тъй като конкуренцията в този бранш става все по-ожесточена всяка изминала година. Не случайно обаче Bet365 са един от световните лидери и като такъв те успяват да предложат едни от най-предпочитаните бонуси и промо оферти. 

Към това число със сигурност се брои предложението за ранно изплащане. При него, ако отборът, на който сте заложили повече с два гола разлика, то залогът ви автоматично се счита за печеливш или съответно срещата за позната, ако е част от множествен залог. Няма значение какъв ще бъде крайният изход от двубоя, нито по кое време и при какъв резултат точно са дошли въпросните два гола преднина. 

Офертата обаче важи само за залог на победител в мача и то преди неговото начало, тоест залозите на живо не се броят. Може да се използва опцията промени залог, когато е преди началото на мача, както и частичен кешаут. Друга важна подробност е, че не при всеки футболен двубой това предложение ще важи. За щастие обаче всички популярни надпревари влизат в рамките на офертата, като това важи за първите четири нива на английския футбол, както и водещите шампионати на България, Шотландия, Германия, Испания, Италия и Франция плюс Лига Европа и Шампионкса лига, но за срещите от груповата фаза нататък. Още информация за предложението ще откриете на посочения линк: https://nostrabet.com/bet365-bonus-kod/. Там са разгледани всички налични бонуси, предлагани от букмейкъра. 

Освен за футбол обаче, Bet365 предлагат ранно изплащане и за срещите от МЛБ (Мейджър Лийг Бейзбол). Условието там е отборът, на който сте заложили да повече с пет ръна, като това ще ви осигури печеливш залог или съответно позната селекция при множествен залог. 

Подобен е и принципът в предложението на букмейкъра за гаранция при отказване в тениса. То е активно са всички ATP и WTA турнири, включително и надпреварите от Големия шлем. Ако направите предварителен залог за победител в срещата и противниковият играч се откаже, вие не само ще получите обратно направения залог, а и сумата от печалбата, макар и под формата на кредити за залагане. Тази оферта не важи при залози на живо, а също и при използване на кешаут опцията. Друг вид гаранция е тази при футболните смени и по-конкретно ако сте направили залог свързан с представянето на даден играч и той бъде заменен преди края на първото полувреме, то ще получите обратно стойността на залога си, а заедно с това и потенциалната печалба, отново под формата на кредити за залагане. Предложението важи за всеки футболен мач, но само за единични залози. Не може и да използвате кешаут функцията. Доволни обаче ще останат и феновете на баскетбола, благодарение на наличния Бонус Евро Баскет, които може да добави между 5% и 70% към стойността на печалбата ви при направа на множествен залог. 

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре