Какво са парлей залозите?

Какво са парлей залозите?

Всеки фен на спортните залози е чувал понятия като множествен залог, права колонка или пък акумулатор. Друга тяхно наименование, което не е толкова популярно по нашите географски ширини е парлей залог. Същината на този тип залози е възможността да се натрупват прогнози за няколко срещи, като всяка следваща увеличава стойността на потенциалната печалба. От следния линк ще може да откриете повече информация относно това как се пресмята печалбата при парлей.

В света на залозите всяко предложение има определен коефициент, като начинът за определяне на печалба е като се умножи въпросният коефициент по стойността на печалбата. Изхождайки от тази проста формула, то за да се достигне до по-голяма печалба е необходимо или да се увеличи размерът на залога или да се увеличи коефициентът, по който се умножава този залог.

В първия случай шансовете ви за успех остават същите, но евентуалната загуба вече ще бъде по-болезнена, тъй като загубената сума на залога ще е по-голяма. Във втория случай потенциалната загуба няма да ви притеснява толкова, но пък вероятността за успех ще се намалява обратнопропорционално на повишаващият се коефициент. 

Парлей залогът е най-разпространения начин за повишаване на общия коефициент, тъй като при него всяка добавена прогноза към електронния фиш се умножава по останалите, така доста бързо може да се достигне до рязко повишаване на ставката. Проблемът обаче е, че дори и само една от изиграните селекции да се окаже губеща, то целият залог ще бъде загубен.

Макар и доста изкушаващи, парлей залозите всъщност обикновено биват губещи, тъй като в тях нямате право на грешка. Имайки предвид това, букмейкърите осъзнават, че е в тяхна изгода да се правят повече множествени залози, така че понякога поощряват потребителите, които избират този начин на залагане. Такъв е и случаят със световният лидер Bet365, който предлага специална парлей оферта. Споделената информация за този Bet365 bonus от EfirBet ще ви помогне по-добре да се възползвате от него, в случай че сте привърженик на парлей залозите. 

Накратко, той ви осигурява допълнителна парична награда в размер на процент от спечеленото. Колкото по-дълга е правата колонка толкова повече скача и процентът, като той започва от 5% за залог от две срещи, а при всяка следваща среща се увеличава с още 5%. Максимумът е бонус в размер на 70% потенциалната ви печалба, в случай че сте успели да познаете 14 мача. Това обаче се случва много рядко, така че едва ли е цел, която трябва да бъде сляпо преследвана. В случаят на Bet365, въпросният бонус е наличен само за сблъсъците от надпреварите в САЩ - НФЛ, НБА, МЛБ и НХЛ. Наличните пазари между който може да се избира не се свеждат само до краен победител, може да се разнообразява с Хендикап, Общо в Мача, Хендикап Първо Полувреме, Хендикап Второ Полувреме, Общо за Първо Полувреме и Общо за Второ Полувреме.

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре