Кандидат-депутатът от ГЕРБ Руси Чаушев: Личните нападки са признак на безпомощност и липса на аргументи

Руси Чаушев
През всички тези години кандидатите на левицата не се отказаха от пошлите си навици не с друго, а с лъжи и манипулации да държат малкото си останали привърженици в заблуда. Изглежда по време на предизборна кампания изпадат в своеобразно неуравновесено душевно състояние, което ги води до безпомощност. Липсва им доблест да се изправят очи в очи срещу опонента си. Вместо това прибягват към фабрикуване на лъжи и манипулации.
Какво имам предвид?
Не разбирам Валентина Павлова от кого и от какво е спасила болницата в Девин. БОЛНИЦАТА НИКОГА НЕ Е БИЛА НА ПОДЧИНЕНИЕ на кабинета на ГЕРБ, за да бъде закрита от него. Но нали знаете, че кокошката снася най-обикновено яйце, но кудкудяка така, сякаш е снесла цяла планета.
Фактите са други. Разумните хора ги знаят. И защото са мъдри, никога няма да ги чуете да кряскат за своето познание. Болницата затвори врати поради лошо управление, огромна задлъжнялост и липса на контрол от страна на общината и Общинския съвет - нейният принципал (собственик).
А към лични нападки прибягват, заради липса на аргументи. Спрямо мен твърдят, че съм в конфликт на интереси.За да се спре по-нататъшната манипулация, отговарям, че съм проверяван многократно от компетентните органи, които са установили, че не е налице конфликт на интереси.
Като служител към МЗХ работя и се срещам с много хора, принадлежащи към различни етноси и партии и никога не съм си позволявал да ги деля на „наши“ и „ваши“. Според твърдения на опоненти в тази кампания съм бил близък с ДПС, което означава че съм близък и с БСП, с „Атака“, а защо не с останалите малки и големи партии.
От самото си създаване ПП ГЕРБ е доказала, че не дели хората по етноси и партийна принадлежност, че цени способностите на човека. Кампаниите ни винаги са били позитивни – да разкажем и покажем ние какво можем, какво сме постигнали и какви са намеренията ни. Не се занимаваме с очерняне, клевети и лични нападки спрямо опонентите си.
Конкретно за село Лясково искам да отбележа, че явно някои привърженици на БСП в селото имат много къса памет, защото именно през мандата на Росен Войводов и управлението на ГЕРБ бе ремонтиран пътният участък от началото до центъра на  селото.
Бих попитал какво направиха БСП при тяхното управление за това село. Но знам отговора – нищо. Можеха, но не придвижиха даже проекта за канализация, водопровод и асфалт от центъра на селото нагоре.
Относно нападките към бившия областен управител Стефан Стайков за пещера “Дяволското  гърло“. В своите действия г-н Стайков се е ръководил от българското законодателство, предоставяйки пещерата не на частна фирма, както твърдят социалистите, а на Българския туристически съюз - организация със 100-годишна история и занимаваща се с обществено-полезна дейност. Доколкото ми е известно, приходите от дейността на пещерата се разходват за развитие на туризма в общината. Именно затова подозирам, че идеята за прехвърляне на собствеността й цели материална облага на определен кръг хора. По същата логика би трябвало на общината да се прехвърли собствеността и на минералните извори, защото и от там се печели, но не по 300 000 хил. лева на година, а многократно повече.
Скъпи съграждани,
Винаги съм се стремял да бъда толерантен към жителите на нашата община, да не ги деля по никакъв белег. Много е грозно и непочтено, когато опонентите ти нямат с какво да се похвалят, а използват лъжи и разделят хората като ги манипулират и заблуждават.
Изборът на кого да се доверите е ваш в крайна сметка. Ако искате парите от Европа да останат блокирани, да продължават да ви заблуждават стари муцуни, да продължават да ви лъжат в очите, да ви делят по различни признаци, гласувайте за неразделната коалиция БСП и ДПС.
Ако искате обаче перспектива за развитие на община Девин, ако искате да се отворят еврофондовете, ако искате прозрачност при тяхното усвояване, да се развива икономиката, да има бизнес и работа за желаещите да работят, подкрепете ГЕРБ в предстоящите избори!
№9 за стабилна България!
Уверявам Ви, че винаги съм работил и ще продължавам да работя за развитието на тази община и за благото на нейните жители.
Ние сме ГЕРБ и с вас сме по силни!

Руси Чаушев, кандидат за депутат от ПП ГЕРБ

Пресцентър ГЕРБ - Смолян

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре