Четвъртък, 18 Април 2013 10:33

Кандидат-депутати от ДПС ще се срещат с хората от селата в Арда и Могилица

Кандидат-депутати от ДПС ще се срещат с хората от селата в Арда и Могилица
Трима кандидат-депутати от смолянската листа на Движението за права и свободи ще проведат среща с хората от селата Арда и Могилица.  Петя Ризова, Росица Станевска и д-р Петър Фиданов ще разговарят с хората от двете населени места, за да чуят на място техните проблеми и съответно очаквания от новата власт в държавата. Тримата ще запознаят населението с  Платформата на Движението за права и свободи,  кото ще раздадат и брошури с десетки извадки  от провала на ГЕРБ по време на своето управление. Кандидат-депутатите канят всички желаещи да присъстват на срещите в двете населени места, като сбирката в Арда е от 18:00ч., а в Могилица от 19:30ч.
 
Пресцентър на ДПС-Смолян
 

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!