Menu
Четвъртък, 18 Април 2019 18:09

Капитан Петко войвода на Международно изложение "Културен туризъм" 2019

Публикувана от Прочетена 314 пъти
Капитан Петко войвода на Международно изложение "Културен туризъм" 2019 сничка: Община Чепеларе

Днес бе открито XVI-то Международно туристическо изложение „Културен туризъм 2019“ – Велико Търново, което ще се проведе от 18 до 20 април в Двореца на културата и спорта „Васил Левски“. Кубрат Пулев, на когото министър Ангелкова връчи приз „Посланик на българския туризъм“, посети щанда на Община Чепеларе. Той се снима с Капитан Петко войвода, който бе атракцията за посетителите, като носеше посланието за единствените Национални хайдушки празници в страната, които се провеждат в Чепеларе.  Поздрав към гостите на туристическото изложение отправиха ФА „Орфей“ при НЧ „Родопска искра 1880“, гр. Чепеларе.

         Първият специализиран форум за популяризиране на културния туризъм подпомага развитието му и популяризира у нас и зад граница представянето на  България като целогодишна дестинация. Десетки общини, туристически сдружения, културни институции и др., заедно с партньорите на Велико Търново от чужбина, представят своята дейност и добри практики, успешни проекти, събития, изложби, издания в един от най-предпочитаните видове туризъм. В последния ден на форума, на щанда на Община Чепеларе, чрез томбола ще бъдат определени печелившите, които ще получат няколко ваучера за нощувка в хотели в Община Чепеларе, които са предоставени от Сдружението на хотелиерите, ресторантьорите и търговците от Общината.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!