Menu
Понеделник, 13 Март 2017 17:49

Катастрофа, поради неспазване на дистанция стана в Смолян

Написана от
полиция полиция снимка: Смолян днес!
На 10.03.2017г. около 13.15 ч. в гр. Смолян на ул. "Родопи" лек автомобил "Фиат Пунто", управляван от Н. Х. /34-годишен/ от гр. Смолян, поради неспазване на дистанция, се удря в лек автомобил "Фолксваген Пасат" с водач 61-годишен мъж от гр. Смолян. Леко ранен с разкъсна рана на главата, без опасност за живота е водачът на лек автомобил "Фиат Пунто".  На пострадалия е оказана медицинска помощ. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 
Едно ПТП без пострадали, с материални щети е възникнало на 11.03.2017 г. на територията на община Мадан. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!