Menu
Понеделник, 19 Ноември 2018 08:52

КДК открива юбилейна фотоизложба посветена на 60-годишнината от рождението на Сашо Сарандалиев

Публикувана от Прочетена 974 пъти
КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Клубът на дейците на културата открива юбилейна фотоизложба „40 от 60”, посветена на 60-годишнината от рождението на Сашо Сарандалиев, на 20 ноември 2018 г. от 18 часа в зала „Петър Стайков”, на бул. „България” 43. Експозицията съдържа 120 фотоса от различни периоди в творческото развитие на Сарандалиев. Това са портрети, пейзажи, плакати, календари, албуми, диплянки – цветни и черно-бели.

Освен като фотожурналист и майстор фотограф, Сашо Сарандалиев е известен и като председател на Фотоклуб „Орфей”, организатор на изложби, салони, пленери. В момента работи като фото и видео кореспондент на Българската телеграфна агенция.

Изложбата ще остане на вниманието на смолянчани и гостите на града до 30 ноември т.г.

Заповядайте!

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА – СМОЛЯН

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!