Menu
Вторник, 15 Август 2017 17:50

КДК представя Станчо Станев, художник от Русе

Написана от
Прочетена 1128 пъти
КДК представя Станчо Станев, художник от Русе снимка: Смолян днес!
Клубът на дейците на културата представя Станчо Станев със самостоятелна изложба живопис на 17 август, четвъртък, от 18 часа в зала „Петър Стайков“.

Станев е самобитен русенски живописец. Член е на тамошното дружество на художниците и активен участник в местни и национални изложби. Негови творби са излагани в София, Велико Търново, Русе, Пловдив и сега в Смолян.
 
Той е автор със свой собствен стил и разбиране за живопистта. Отскоро е запленен от родопската тема в изящните изкуства и й се отдава с целия си талант.
 
Неговите творби: „Гайдари“, портрет на Стою Чонгаров от с. Бостина, „Родопска песен“ и др., изпълват с достолепие богатата му колекция от картини. Станчо Станев е уважаван майстор в Русе, обществено ангажиран творец в крайдунавската част на страната.

Изложбата, която откриваме на 17 август, е първата му изява в Смолян. Надяваме се и вярваме, че ще е интересна.

Заповядайте!
 
КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА - СМОЛЯН
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!