Menu
Вторник, 18 Април 2017 18:28

КДК - Смолян организира творческа вечер с писателя и журналист Георги Гривнев

Написана от
КДК - Смолян организира творческа вечер с писателя и журналист Георги Гривнев снимка: Смолян днес!
Клубът на дейците на културата организира творческа вечер с писателя и журналиста Георги Гривнев на 20 април, четвъртък от 18 часа в Изложбен салон „Петър Стайков“. Ще бъде представена новата му книга „Най-дългото лято“, посветена на 75-годишнината от рождението му.
Гривнев е писател и журналист, работил дълги години във вестниците „Родопски устрем“ и „Родопски вести“ - Смолян. Това е 20-та му книга. Той се утвърди като талантлив автор, образен и витален в поезията, вглъбен и документално точен в прозата и философски категоричен в миниатюрата.
„Най-дългото лято“ е разделена на 3 цикъла: „Стъпки в миналото“, „Животопът или балада“ и „Доброто и злото ги дели една лучена люспа“. Вечерта ще бъде интересна, изпълнена с чувства и топлота, породени от творбите на Георги Гривнев.

Заповядайте!
 
КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА - СМОЛЯН
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!