Menu
Понеделник, 23 Октомври 2017 20:30

КДК -Смолян представя книгата на Огнян Стефанов "Господари на моргата“

Публикувана от Прочетена 966 пъти

Клубът на дейците на културата представя журналиста Огнян Стефанов и неговата книга-бестселър „Господари на моргата“ на 24 октомври 2017 г. от 18 часа в зала „Петър Стайков“.
Тя е писмен документ за язвите на съвременното българско общество, разкрива механизмите на търговия с политическо и икономическо влияние, изнася в публичното пространство факти и имена от високите етажи на властта в страната, свързани с „подземния“ свят, говори за предполагаеми и явни участници в разграбването на общонационалното богатство през годините на прехода.
„Господари на моргата“ е метафора. Книгата се радва на подчертан интерес от страна на читателската аудитория. За три месеца е претърпяла три препечатки. Неслучайно се тиражира като бестселър.
Заповядайте, ще е интересно!

КЛУБ НА ДЕЙЦИТЕ НА КУЛТУРАТА - СМОЛЯН

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!