Клуб на жените „Родопчанка“ проведе в Споделеното женско пространство заключителна информационна среща

Клуб на жените „Родопчанка“ проведе в Споделеното женско пространство заключителна информационна среща Клуб на жените „Родопчанка“ проведе в Споделеното женско пространство заключителна информационна среща Клуб на жените „Родопчанка“ проведе в Споделеното женско пространство заключителна информационна среща Клуб на жените „Родопчанка“ проведе в Споделеното женско пространство заключителна информационна среща Клуб на жените „Родопчанка“ проведе в Споделеното женско пространство заключителна информационна среща Клуб на жените „Родопчанка“ проведе в Споделеното женско пространство заключителна информационна среща

Екипът на Клуб на жените „Родопчанка“ проведе в Споделеното женско пространство заключителна информационна среща по проект „Подадена ръка на украински жени и деца, спасяващи се от война“, финансиран от Български фонд за жените в рамките на Спешния фонд в подкрепа на семейства, пострадали от войната в Украйна.

Пред присъстващите на срещата бяха обявени постигнатите резултати от проекта. Поднесохме тетрадки, ученически пособия и лакомства на украинските ученици, участвали в реализацията на дейностите по проекта, а на родителите-галерия от снимки за спомен.

Събитието бе предшествано от финална дейност в работилниците, където участниците изработиха дървени къщички за птици, оцветиха ги и ги поставиха на дървета по главната улица на Смолян.

Вълнуващо беше да чуем благодарствените думи от майките и от децата, участвали в проекта. Те изразиха желание дейностите да продължат и занапред, за което ще търсим възможности.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре