Клубът на “Колите в Смолян” отново с благотворителна инициатива

Клубът на “Колите в Смолян”  отново с благотворителна инициатива

Нова благотворителна инициатива организира  Клубът на “Колите в Смолян”. Този път  автомобилното шоу  ще бъде в помощ на смолянчанина Димитър Костов.

Събитието е насрочено  на 23 юли (неделя) от 13:00 часа на полигона в село Полковник Серафимово.

„Нека помогнем на Димитър да получи ново сърце!”, - това е мотото на инициативата.

Както вече ви съобщихме, след години борба за живот смолянчанина дочака одобрение от НЗОК за сърдечна трансплантация в САЩ. Вече е издадена от НЗОК заповедта, с която са отпуснати 588 000 щатски долара на Димитър Костов за трансплантацията на сърце в Сан Диего. Той е първият в България пациент с изкуствено сърце. Операцията я направи проф. Генчо Начев на 28 юни 2017 г. в УМБАЛ „Св. Екатерина“ – София. Митко страда от дилатативна кардиомиопатия. Тогава бе обявена кампания за набиране на средства за този специален животоподдържащ апарат, тъй като нужната сума от 200 000 лв. е непосилна за семейството му. Случаят на 41-годишния смолянчанин доби известност с това, че стана повод да се реши кардинално този проблем за страдащите от напреднала сърдечна недостатъчност.

Който желае да  подкрепи  Димитър, може да го направи: - с банков превод към дарителска сметка IBAN BG35 CECB 9790 1042 8159 01 в банка ЦКБ – клон Смолян - с превод към PayPal сметка свързана с е-мейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. - с превод към Revolut сметка 4165 9806 1224 9940

Титуляр: Димитър Венциславов Костов

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре