Menu
Неделя, 26 Май 2019 08:27

Кметът Боян Кехайов направи първа копка на обект „Облагородяване на дворно пространство в двора на туристически информационен център – гр. Неделино“

Публикувана от Прочетена 849 пъти
На 22.05.2019г. Кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов направи първа копка на обект „Облагородяване на дворно пространство в двора на туристически информационен център – гр. Неделино“. Тази дълго очаквана инвестиция се реализира благодарение на екипа на община Неделино и личните усилия на кмета за подобряване на средата, в която живеем. До сега дворното пространство беше превърнато в склад за непотребни вещи и паркинг за автомобили.
 
След направеното проучване и допитване до жителите на община Неделино беше взето решение дворното пространство да не се застроява или разпродава, а да се използва за обществени нужди от всички. Проекта включва изграждане на зона за спорт и отдих, озеленяване и други дейности, които да го превърнат в любимо място за всички.
 
Инвестицията е на стойност около 100 000лв. с ДДС и е по проект „Красива България“
Срок за изпълнение: 90 дни
Кметът на община Неделино пожела успех на фирмата изпълнител.;;

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!