Menu
Неделя, 22 Октомври 2017 20:57

Кметът Мелемов награди победителите в шосейния пробег връх Средногорец – Смолян

Публикувана от Прочетена 1264 пъти
Кметът Мелемов награди победителите в шосейния пробег връх Средногорец – Смолян снимки: община Смолян

Смолянчани се поклониха и пред паметника на полк. Владимир Серафимов в центъра на Смолян, където бяха поднесени венци и цветя

Кметът Николай Мелемов награди победителите в шосейния пробег връх Средногорец – Смолян, който се проведе по повод 105 години от Балканската война и  Освобождението на Родопите. Кметът връчи медалите на отличилите се бегачи пред паметника на полковник Владимир Серафимов в Смолян след официална церемония по поднасянето на венци и цветя от държавни институции, партии, народни представители, училища, общински учреждения и граждани пред паметника на Освободителя на Родопите. При девойки до 18 години победители са Станимира Вълчецова и Ралица Касабова. При група девойки над 18 години първа е Нонка Кадиева, след нея е Ангелина Кънева и трета е Милена Огнянова. При мъжете до 18 години на първо място е Борислав Пашов, втори е Антон Станчев. При мъже над 18 години първи финишира Радостин Капуджиев, втори е Пламен Балджиев и трети – Руско Кадиев. Четвърти завърши Сергей Атанасов.

Пресцентър на община Смолян

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!