Menu
Петък, 18 Август 2017 21:29

Кметът Мелемов направи оглед на многофункционална спортна площадка в с.Търън, очаква се да бъде открита на 15 септември

Написана от
Прочетена 1890 пъти
Кметът Николай Мелемов направи оглед на многофункционална спортна площадка в с.Търън, която младите хора очакват с нетърпение да бъде завършена. Обектът се финансира от община Смолян, а дългоочакваната спортна придобивка ще бъде открита на 15 септември т.г.  Към момента мястото на което се изгражда площадката е налято с бетон, а  в началото на месец септември ще бъде покрито с изкуствена трева. Спортната площадката е разположена на 1 декар площ и ще бъде разчертана за волейбол, баскетбол, тенис на корт, футбол, хокей на трева. Благодаря на кмета на селото Явор Говедаров и местните жители за положения доброволен труд. Площадката ще даде възможност на много млади хора да спортуват активно и да прекарват пълноценно свободното си време. Спортът възпитава и развива здравословния начин на живот на децата и подрастващите, особено сред прекрасната природа на Родопите, посочи Мелемов. На огледа присъства и зам.-кметът Марин Захариев.
В момента в селото се изгражда и зона за отдих, а наскоро бе завършена и нова детска площадка. И двете са по проект на ПУДООС от кметството и местното училище.
 
Пресцентър на община Смолян
 
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!