Menu
Вторник, 04 Юли 2017 14:01

Кметът Мелемов поздрави ръководството ОД на МВР –Смолян по случай професионалния им празник – 5 юли

Написана от

Кметът Николай Мелемов поздрави ръководството на ОД  на МВР –Смолян по случай  професионалния им празник – 5 юли. „От името на всички колеги кметове искам да ви пожелая здраве, лично щастие,  служебни успехи и да ви благодаря за всичко, което правите. Не случайно Смолянска област  е давана за пример за взаимодействие между институциите. Смятам, че това е нормално, защото имаме обща цел –спокойствието и развитието на нашите населени места. Уверен съм, че сътрудничеството между нас ще е по този начини и ще работим заедно”, посочи градоначалникът.

Директорът на Областната дирекция старши комисар Николай Димов обяви, че отново посрещат празника с най-висока разкриваемост на криминални престъпления. Той също поздрави колегите си като им пожела здраве и професионални  успехи. Старши комисар Димов представи и своя колега от полицията в Ксанти  г-н Караманлис, който е гост на ОД на МВР в Смолян.     

Събитието уважиха депутатите д-р Даниела Дариткова, д-р Красимир Събев, зам.-областният управител Владимир Гърбелов, шефове на институции и кметове от областта и др.

Проведоха се и празнични мероприятия свързани с празника – турнир по стрелба и ден на отворените врати във всички районни управление на полицията и в Областната дирекция.  

Беше направено изложение на технически и помощни средства, използвани в ежедневната работа от служителите от ОД МВР , РДГП и  РД ПБЗН – Смолян.

Пресцентър на община Смолян


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!