КМЕТЪТ НА МАДАН ОТКРИ НОВОИЗГРАДЕНИЯ ПАРКИНГ ЗА БЛИЗО 100 АВТОМОБИЛА

КМЕТЪТ НА МАДАН ОТКРИ НОВОИЗГРАДЕНИЯ ПАРКИНГ ЗА БЛИЗО 100 АВТОМОБИЛА
Нов обществен паркинг бе открит днес в Мадан.

Лентата прерязаха кметът на община Мадан Фахри Молайсенов и Председателя на Общински съвет – Бехчет Сираков.

Съоръжението се намира непосредствено до общинската болница, като за обособяването му бе извършено покриване на речното пространство над р.Малка река, започващо от моста на болницата в посока сградата на РПБЗН – Мадан.
 
Капацитетът на паркинга е с 95 паркоместа, като 3 от тях са за хора с двигателни увреждания, обозначени със съответната маркировка.

Освен паркинга, в рамките на изпълнения проект са изградени и две зони за отдих и разходка, подменени са настилките, направено е ново парково обзавеждане,богато озеленяване, подходящо осветление и др.

Кметът приветства всички присъстващи на събитието, като пожела новите придобивки да се ползват със здраве.
 
Това е поредният важен и значим проект, който общината реализира. Чрез изпълнението му в голяма степен се реши проблема с паркирането на МПС-та в града, с който хората се сблъскваха ежедневно.
 
В знак на благодарност за всичко направено до сега, както и затова, че здравеопазването е един от основните приоритети за ръководството на общината, управителят на МБАЛ „ Проф. Д-р К. Чилов”, Д-р Стефан Хаджиев връчи на кмета благодарствен плакет от името на целия колектив на болничното заведение.

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.

нагоре

 Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!