Понеделник, 10 Юни 2019

Кметът на община Неделино подписа осем договора за реконструкция и модернизация на улици на територията на общината

Публикувана от
Кметът на община Неделино подписа осем договора за реконструкция и модернизация на улици на територията на общината
  снимка: община Неделино
Кметът на община Неделино подписа осем договора за реконструкция и модернизация на улици на територията на общината снимка: община Неделино
На 05.06.2019г. кметът на община Неделино г-н Боян Кехайов подписа осем договора за реконструкция и модернизация на улици на територията на община Неделино по обособени позиции както следва:
 
Обособена позиция № 1: Реконструкция и модернизация на улици - "Стръмни рид", "Райко Даскалов", „Добри Чинтулов“, „Гавраил Генов“.
Обособена позиция №2: Реконструкция и модернизация на улици - „Ивайло“, „Йордан Йовков, „Вела Пеева“, „Любен Каравелов, „Свилен Русев“.
Обособена позиция №3: Реконструкция и модернизация на улици - „Владимир Заимов“, „Никола Вапцаров“.
Обособена позиция №4: Реконструкция и модернизация на улици - „Стефан Караджа“, „П. Р. Славейков“, „Добри Чинтулов“, тупик в гр. Неделино, ул. „Яворов“, ул. с. Върли дол.
Обособена позиция №5: Реконструкция и модернизация на улици – с.Средец кв.“Бозови“, с. Средец кв. „Соколови“, с. Средец кв. „Кролеви“, с. Кундево, с. Оградна махала „Карабовска“
Обособена позиция №6: Реконструкция и модернизация на улици – в с. Диманово, в с. Кочани, улица в с. Изгрев, кв. „Минчиви“, с. Дуня.
Обособена позиция №7: Реконструкция и модернизация на улици – в с. Бурево, с. Гърнати;
Обособена позиция №8: Реконструкция и модернизация на улици в с. Тънка бара, с. Върлино.
Общата стойност на инвестицията е в размер 450 000лв. По този начин общинското ръководство за пореден път насочва усилията си към решаване на значими обществени интереси в полза на цялото общество.
 
Прочетена 756 пъти

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!