Понеделник, 26 Октомври 2015 00:20

Кметовете на общините Златоград, Мадан, Рудозем и Борино са избрани на първи тур според прогнози на предизборните щабове

Кметовете на общините Златоград, Мадан, Рудозем и Борино са избрани на първи тур според прогнози на предизборните щабове
Кметовете на общините Златоград, Мадан, Рудозем и Борино са избрани на първи тур според прогнози на предизборните щабове снимка: Смолян днес!
Кметовете на общините Златоград, Мадан, Рудозем, Борино са избрани на първи тур според прогнози на предизборните щабове. Обработката на изборните книжа ще отнеме още часове, заявиха от 10-те ОИК в област Смолян. По предварителни данни кандидатът на ГЕРБ и досегашен кмет Николай Мелемов води с най-висок резултат в областния град Смолян, но все още не е ясно дали предстои балотаж или е избран още на първи тур.
Мирослав Янчев /ГЕРБ/ е преизбран за пореден мандат според прогноза от ГЕРБ- Смолян. ДПС има свои кметове в Мадан, Рудозем и Борино, съобщиха от областния предизборен щаб на движението. В Мадан и Рудозем са преизбрани досегашните кметове Фахри Молайсенов и Румен Пехливанов, а в Борино печели на първия тур Мустафа Караахмед.
В община Баните предстои балотаж вероятно между издигнатия от ГЕРБ Милен Белчев и кандидата на "Коалиция за Община Баните" Велин Фиданов. В Девин също се предполага балотаж, до който стигат досегашният кмет Цветалин Пенков /коалиция с участието на БСП/ и Красимир Даскалов /ГЕРБ/. В община Доспат също предстои балотаж, на който ще се конкурират кандидатът на ГЕРБ Елин Радев и Евтим Мутафов /Реформаторски блок/. Кандидат на Реформаторския блок застава според прогнозите на балотаж и в Чепеларе- Славка Чакърова срещу досегашния кмет Тодор Бозуков /ГЕРБ/. В община Неделино се очертава балотаж между досегашния кмет Стоян Беширов /СДП/ и Боян Кехайов /независим/.
 
Източник: БТА
 

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!