Menu
Петък, 10 Март 2017 20:49

Коалиция "БСП за България" сезира прокуратурта за купуване и продаване на гласове

Написана от
ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ

Данни за купуване и продаване на гласове са постъпили в централата на БСП в гр.Смолян. В последните дни се наблюдава активизиране на този процес, като в наддаването се включват все повече участници в предстоящите избори. По този повод председателите на Областния и Общинския съвети на БСП – Смолян Рабие Кьосева и адв.Милко Гавазов са сезирали Районна прокуратура с конкретни данни за осъществяването на такава престъпна дейност. Последвала е светкавична реакция от страна на правоохранителните органи, като се извършват съответните превантивни и издирвателни мерки.
„Щом сигналите постъпват при нас и вече всички са наясно, че се купуват гласове, няма как МВР и прокуратурата да са изненадани”, ” заяви адв. Гавазов. „Искаме реални резултати, а не показни акции”, заключи той.

БСП - Смолян Пресцентър

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

ПЛАТЕНА ПУБЛИКАЦИЯ


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!