Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си за кандидати за народни представители в Смолян

Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си за кандидати за народни представители в Смолян Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си за кандидати за народни представители в Смолян Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си за кандидати за народни представители в Смолян Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си за кандидати за народни представители в Смолян Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си за кандидати за народни представители в Смолян Коалицията ГЕРБ-СДС регистрира листата си за кандидати за народни представители в Смолян

Коалицията ПП ГЕРБ- СДС регистрира в Смолян листата си с кандидати за народни представители в парламентарните избори на 4-ти април. За регистрацията в РИК дойдоха председателят на парламентарната група на ГЕРБ и  член на ИК Даниела Дариткова, областният координатор и кмет на Смолян Николай Мелемов, общинският лидер на СДС Иван Кънев и кандидати за народни представители от ГЕРБ.

На всички в Районната избирателна комисия д-р Дариткова подари мартеници с пожелание за здраве през цялата година.

„Направили сме листа от хора с възможности, с експертиза в различни аспекти на обществения и политическия живот и тя ще е от полза за жителите на региона“, заяви пред медиите председателят на ПГ на ГЕРБ в Народното събрание д-р Даниела Дариткова.

По думите й ГЕРБ в Смолян тръгва от позицията на изпълнените предизборни ангажименти в този мандат.

Каза, че в пътна инфраструктура на областта за мандата са инвестирани над 100 млн. лева, в образователната инфраструктура – над 20 млн. лв., в яз. „Пловдивци“ – 31 млн. лв. Във водния цикъл на Смолян около 90 млн. лева са в процес на инвестиция.

„Бяхме поели ангажимент за отварянето на ГКПП Рудозем. Там са инвестирани и продължават да се инвестират близо 40 млн. евро. Предстои финализиране на проекта. Ангажиментът за здравеопазването, който касаеше отваряне на инвазивна кардиология, беше изпълнен още в първата година от мандата. И още едно изпълнено обещание е възможността тук да се обучават медицински сестри. Областната болница в Смолян сключи договор и е база за обучение на професионалисти по здравни грижи към Тракийския университет. Всичко това ни дава основание да поемем нови ангажименти, защото ние сме подготвени и ще надградим постигнатото в интерес на гражданите на Смолянска област“, подчерта д-р Дариткова пред медиите.

По думите на областния координатор Николай Мелемов листата на ГЕРБ е от личности, които са се доказали в годините.

„Хората могат да ги преценят по това, което са правили. Факт е, че когато не си бил на власт, може да обещаваш чудеса. Ние обаче обещаваме само реално изпълними неща. И тези ангажименти се поемат от хора, познати на всички“, подчерта Мелемов.

Водач на листата е д-р Даниела Дариткова, председател на ПГ на ГЕРБ и депутат от 2009 г., в четири Народни събрания.

Втори е Недялко Славов -икономист, областен управител на Смолян и общински ръководител на ПП ГЕРБ – Златоград. 

Трети в листата е д-р Красимир Събев - анестезиолог и  народен представител в 44-то Народно събрание (гражданска  квота).

Четвърти е Владимир Солаков – общински ръководител на ПП ГЕРБ в Девин и бивш зам.-кмет на община Девин.

Пета е Екатерина Гаджева – инженер-еколог, директор на РИОСВ  в Смолян и общински съветник (гражданска  квота).

Шеста в листата е Мария Семерджиева – педагог-психолог, началник на Регионалното управление на образованието и общински съветник.

На седмо място е Денислав Костов - икономист, директор на областната дирекция на ДФ “Земеделие“ и общински съветник.

На осмо място е Иван Кънев – икономист и общински лидер на СДС в Смолян. 

Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре