Menu
Вторник, 13 Февруари 2018 11:04

Кола пада в корито на река Арда заради цигара

Публикувана от Прочетена 2341 пъти

На 12.02.2018 г. около 12.00 ч. в гр.Рудозем, ул."П. Хилендарски"  лек автомобил "БМВ" 740 IL, собственост на 22-годишен мъж от гр.Троян, управляван от Д.Д.Б. на 23 години от гр.Рудозем,  не контролира непрекъснато автомобила и допуска пътно транспортно произшествие.

Водачът изпуска запалена цигара по време на шофиране, губи контрол над автомобила, който се поднася, излиза в дясно от платното за движение и пада в коритото на река "Арда". В автомобила са, на предната дясна седалка е пътувал 20-годишен мъж  от гр.Рудозем.

Двамата мъже са с леки наранявания. След извършен медицински преглед в ЦСМП-Смолян водачът е освободен, без опасност за живота.

Пътникът е прегледан във ФСМП-Рудозем и също е освободен, без опасност за живота. Използвани са предпазни колани.

Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.  Автомобилът е изваден от речното корито от екип на РСПБЗН-Рудозем.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!