Menu
Понеделник, 18 Септември 2017 18:48

Коли и бусове тръгват за Пловдив да подкрепят 12 годишните деца

Написана от
Прочетена 1038 пъти

Страхотна подкрепа от ръководство и родители подготвят от ФК Палас - гр.Рудозем за следващият кръг в зона Пловдив. Формация 2005г-2006г. която се състезава за деца Футбол 9 в Пловдив победи и ФК Локомотив Септември и с три победи от три мача и голова разлика от 20:5 е първи във временното класиране. Но идва големия тест...
На 22.09.2017г. ( петък) от 15:00 часа в Пловдив се срещат ПФК Локомотив Пловдив - шампиона от миналата година и ФК Палас - гр.Рудозем. Потърсен за коментар треньора Антон Бозов заяви: Групата е много равностойна , както можеш да победиш всеки така можеш и да загубиш. Отбора на Локомотив ПД е с много силен отбор при тази формация , успях да гледам и трите им мача. За нас не е чак толкова важно на кое място ще завършим , по важно е да научим децата да се трудят и работят в екип и да ги изградим като личности.

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!