Конференция „Отражение на сирийската криза върху сигурността на ЕС“ на 25 април в София

Конференция „Отражение на сирийската криза върху сигурността на ЕС“ на 25 април в София
Информационното бюро на Европейския парламент в България и Дипломатическият институт организират публична дискусия на тема „Отражение на сирийската криза върху сигурността на Европейския съюз: регионални и глобални аспекти“, която ще се проведе на 25 април (понеделник) от 15.00 ч. в Дома на Европа (ул. „Г. С. Раковски“ № 124). Събитието е със задължителна регистрация и ще се излъчва на живо на www.europarl.bg. Участие ще вземат министърът на външните работи Даниел Митов, председателят на комисията по външни работи в Европейския парламент Елмар Брок, както и българските евродепутати Андрей Ковачев (ЕНП) и Георги Пирински (С&Д).
Това е първото събитие от инициативата „Дебати с евродепутати“, чиято цел е да подготви екипа на предстоящото Българско председателство на Съвета на ЕС през 2018 г. за диалога и сътрудничеството между институциите на ЕС. Дискусията ще даде възможност за представяне на различни гледни точки по темата за сигурността в Европейския съюз, както от страна на европейските, така и от страна на българските институции.
Регистрацията за присъствие на публичната дискусия продължава до 16.00 ч. на 22 април 2016 г. на тел. 02/948 28 40 или на електронна поща Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. Събитието може да бъде гледано и на живо на www.europarl.bg.
Информационно бюро на Европейския парламент в България
 
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре