Койна Русева и Асен Блатечки гостуват в СМОЛЯН!

Койна Русева и Асен Блатечки гостуват в   СМОЛЯН! Койна Русева и Асен Блатечки гостуват в   СМОЛЯН! Койна Русева и Асен Блатечки гостуват в   СМОЛЯН! Койна Русева и Асен Блатечки гостуват в   СМОЛЯН! Койна Русева и Асен Блатечки гостуват в   СМОЛЯН! Койна Русева и Асен Блатечки гостуват в   СМОЛЯН!
 
На 5 ЮНИ /неделя/ от 19:00 часа в Родопски драматичен театър “Николай Хайтов” гр. Смолян гостуват АСЕН БЛАТЕЧКИ, КОЙНА РУСЕВА, СТЕФАН ИВАНОВ и АСЕН ЛОЗАНОВ с постановката "ОМРАЗНА ЛЮБОВ"
Постановка: Борислав Чакринов, Костюми: Мартина Варийска, Специален грим и перуки: София Ракова

АСЕН БЛАТЕЧКИ и КОЙНА РУСЕВА празнуват (на патерица) 50-годишен ЮБИЛЕЙ с премиерен спектакъл, в който са включили няколко от НАЙ-ИЗВЕСТНИТЕ СЦЕНИ от пиеси на Шекспир, Пушкин, Чехов и Жозиан Баласко.

Спектакълът „Омразна любов“ представя няколко от най-известните сцени от световната класическа драматургия.
Героите почти мигновено преминават от състояние на омраза към върховна любов – Лейди Ана и Ричард от „Ричард III“ на Шекспир, Дон Жуан и Дона Ана от „Дон Жуан“ на Пушкин, Катерина и Петручио от „Укротяване на опърничавата“ на Шекспир, Смирнов и Попова от „Мечка“ на Чехов. Едно театрално предизвикателство, което изисква изключително майсторство и създава условия за висш актьорски пилотаж.
Спектакълът разказва за това странно чувство „любовта“, което ни връхлита неочаквано, нарушава покоя ни, прави ни луди… и смешни. Като буря, разразила се без предизвестие. Яростна и безобразна… Сляпа, дива… и омразна. Понякога не искаме тази любов, мимолетна и вечна… но без нея не можем.
 
 
БИЛЕТИ: Касата на Родопски драматичен театър "Н. Хайтов" - 0878 / 987 610
☎️ РЕЗЕРВАЦИИ: 0878 / 987 610; 0877 / 373 489
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре