Menu
Четвъртък, 23 Ноември 2017 10:53

Кръгла маса на тема: „Насилието през очите на жената“  организират Обединението на жените на БСП Смолян и София град на 24 и 25.11.2017г.

Публикувана от Прочетена 982 пъти

На 24.11.2017 от 16.00 часа в  х-л „Кипарис“ ще се проведе кръгла маса на тема: „Насилието през очите на жената“, финансирана по проект от Фонда за политически инициативи към НС на БСП. Лектори ще бъдат проф. Иво Христов, юрист, социолог, депутат в 44 НС от БСП, който ще вземе отношение по темата: „Политическият контекст на агресията“,  адв. Милена Кадиева, управител на фондация „Джендър алтернативи“ ще представи   „Джендърполитиките“.  

На 25.11.2017 г. за „Агресията в образованието“ – лектор ще бъде проф. Ваня Добрева, зам. председател на ГС на БСП – София, бивш народен представител в 41 и 42 НС.

По темата за  „Агресията и насилието в социалния сектор“ ще говори Ани Ананиева, Държавна агенция за закрила на детето. По последната тема „Насилие и агресия в медиите“ лектор ще бъде проф. Христо Монов, психолог, бивш народен представител в 42 НС.

Обединението на жените на БСП от Смолян и София град канят всички заинтересовани лица да вземат участие в тази дискусия.

БСП - Смолян Пресцентър

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!