Криминалисти от ОДМВР – Пазарджик работят по разкриване на тежкото криминално престъпление, извършено снощи

полиция
Действията по разследването се провеждат под наблюдението на прокуратурата; по случая е образувано досъдебно производство по реда на чл. 212, ал. 2 от НПК

След получен вчера сигнал за открито тялото на 34-годишна жена пред дома й в Пазарджик, са предприети всички необходими действия за разкриване на извършителя на тежкото криминално престъпление. В Окръжна прокуратура – Пазарджик е образувано досъдебно производство по реда на чл. 212, ал. 2 от НПК, съобщиха от пресслужбата на МВР.
Първоначалният оглед на местопроизшествието е извършен под ръководството на наблюдаващ прокурор. Констатирани са шест огнестрелни рани по тялото на жертвата.
Продължават оперативните и процесуално-следствените действия по случая. На местопрестъплението е извършен допълнителен оглед. Назначени са съдебно-медицински, балистични и ДНК експертизи. Проведени са разпити на свидетели. Към момента, в хода на разследването са установени три видеокамери в близост до местопрестъплението, записите от които се преглеждат.
Интензивните действия за установяване на извършителя на тежкото криминално престъпление и изясняване на евентуалните мотиви продължават.
Вашият FACEBOOK коментар ...
нагоре