Menu
Петък, 04 Август 2017 17:09

Криминалисти установиха евентуалните извършители на палеж на постройка в Богутево

Написана от
полиция полиция снимка: Смолян днес!
Криминалисти от РУ- Чепеларе установиха евентуалните извършители на палеж в немасивна постройка в с.Богутево
На 27.07.2017г. след получен сигнал, в РУ Чепеларе е започнато досъдебно производство затова, че на 26.07.2017 г около 23.30ч. в местността "Лъката", землище на гр. Чепеларе е възникнал пожар в дървена двуетажна, немасивна постройка, собственост на 61-годишен мъж от гр.Чепеларе. В следствие на пожара постройката е изгоряла. Причините и щетите са в процес на изясняване. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група  при РУ Чепеларе. Извършен е оглед и е образувано досъдебно производство.  
В резултат на проведените оперативно издирвателни мероприятия, се установява ,че евентуални нарушители на деянието са 40 годишния Н.Г.Т от гр.Чепеларе и 71 годишния П.А.А. от гр.Чепеларе.Работата по случая продължава.
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!