Menu
Сряда, 26 Септември 2018 09:47

КРОС СТАРТИРА КАМПАНИЯ ЗА СЪВМЕСТНО НАБИРАНЕ НА СРЕДСТВА ЗА НОВА ДЕТСКА ПЛОЩАДКА В КВАРТАЛ РАЙКОВО

Публикувана от Прочетена 818 пъти

КРОС стартира кампания за съвместно набиране на средства, предназначени  за изграждането на детска площадка в кв. Райково, в район на площад Баба Тонка (Каевско дере). Фондация КРОС  ще дари сумата от 1 500 лева за обновяването на площите за забавление и игри на малчуганите, живеещи в района.

За съжаление тези средства са недостатъчни за обособяването на безопасен терен и осигуряването на нормални съоръжения за игра. Затова Фондация КРОС стартира кампания по набирането на средства от всички желаещи да се включат и помогнат с колкото могат.

През месец май 2018 г., само за няколко дни бяха събрани 217 подписа с искане за съдействие от страна на община Смолян, която бездейства по казуса. „Настоящата ситуация изисква от нас да обединим собствени сили и средства, за да осигурим нормални условия за игра и избавления на нашите деца. Сигурен съм, че когато направим нещо сами, то ще остане за дълго време, ще го пазим и ще му се радваме”, заяви Анастас Караджов, общински съветник от КРОС.

Фондация „КРОС” предлага създаването на граждански комитет, състоящ се от представители на родителите, живеещи в района, който да проследява събирането на средствата, тяхното изразходване и цялостния ход на ремонтните дейности.

Всеки желаещ да подкрепи това начинание може да преведе желана сума по банковата сметка на Фондация „КРОС” в Общинска банка, IBAN BG36SOMB9130 1061 8137 01 BIC SOMBBGSF. Набраните средства ще бъдат удостоверени от нотариус, а последваните разходи ще бъдат проследени и удостоверени от „Комитета на родителите”.

 

Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!