Menu
Петък, 04 Август 2017 17:12

Лек автомобил се преобърна на пътя Смолян - Девин - Кричим

Написана от
полиция полиция снимка: Смолян днес!
На 03.08.2017 г. в 21.00 часа на път iii-866 /Смолян- Девин- Кричим/ при км 48+600 е възникнало ПТП с лек автомобил Шкода "Октавия", управляван от К.Г.А. 63 годишен мъж от гр.Девин. Поради движение със скорост несъобразена с релефа на пътя, след дясна крива се поднася и се удря в странична ограда зад която има наредени гуми. В следствие на удар се преобръща и застава на дясната страна на пътното платно. В резултат на ПТП е ранен водача, с травми по главата и гръдния кош, без опасност за живота. Използвани са обезопасителни колани. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при РУ- Девин. Образувано е досъдебно производство.
Други три  пътнотранспортни произшествия без пострадали, с материални щети са възникнали на 03.08.2017 г. на територията на общините Девин,Мадан и Смолян. Произшествията са посетени от екипи на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.   
 

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!