Menu
Понеделник, 14 Август 2017 17:51

Лек автомобил се заби челно в електрически стълб, ранени са двама

Написана от
Прочетена 2390 пъти
полиция полиция снимка: Смолян днес!
На 13.08.2017 г. около 12.35 ч. в с. Смилян, общ. Смолян лек автомобил "Рено Меган", управляван от З. А. /62-годишен/ от с. Чепинци, общ. Рудозем, излиза от пътя, вдясно по посока на движението и се удря челно в бетонен електрически стълб. Ранен е водачът, който е с фрактури по тялото и главата, както и пътника - 56-годишен мъж също от с. Чепинци, общ. Рудозем, който е с фрактура на лява лъчева кост, контузия на таза и главата.
 
И двамата са без опасност за живота. Използвани са обезопасителни колани. Местопроизшествието е посетено от дежурна оперативна група при и ОД МВР и РУ-Смолян. По случая е образувано досъдебно производство.
 
Още едно пътнотранспортно произшествие без пострадали, с материални щети е възникнало на 13.08.2017 г. на територията на гр. Смолян на ул. „Д-р Заменхоф“. Използвани са обезопасителни колани. Произшествието е посетено от екип на „Пътна полиция“ и е взето отношение по Закона за движение по пътищата.
 
Вашият коментар...
0 страхотни коментаря!

Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!