Вторник, 16 Април 2013 21:01

Лидерът на ДПС – Смолян Салих Аршински: В момента в Родопите се извършва геноцид

Лидерът на ДПС – Смолян Салих Аршински
Лидерът на ДПС – Смолян Салих Аршински Лидерът на ДПС – Смолян Салих Аршински
В момента в Родопите се извършва геноцид от управлението в лицето на ГЕРБ. Това заяви областният лидер на Движението за права и свободи в Смолян Салих Аршински в понеделник, когато се откри предизборната кампания на движението. „Казвайки геноцид имам предвид икономически.  Хората освен правата и свободите, в чисто духовен аспект имат права и свободи и в икономически такъв“, добави Аршински. „Родопите са една забравена територия, откъсната от нашата родина и това се извърши от бившото правителство, което бе оглавявано то Бойко Методиев Борисов. Те имаха цялата власт в държавата, включително и областен управител в Смолян, а  липсват каквито и да е инвестиции в нашия край“, коментира  Аршински.  Според него  Родопчаните са докарани до ръба на отчаянието и  те вече не имигрират във вътрешността на страната, а го правят в чужбина. Той смята, че това се случва , въпреки хвалбите и тупането по гърдите от бившите управляващи, че са направили сериозни инвестиции в страната ни. „В брошурата, която представихме на хората се вижда, че изхарчените пари през последния мандат на ГЕРБ са в пъти повече, а направеното в държавата е в  пъти по-малко. За да се промени това положение,  Родопите имат нужда от специално отношение. Нашите народни представители ще работят в посока на изработването на законодателен пакет за планинските и полупланинските райони. Не трябва да се забравя и факта, че нашата област няма достъп но железопътен транспорт, което означава, че пътят от и към Родопите трябва да бъде приоритет на правителството. Депутатите от ДПС ще работят за хората от този край. Апелирам това да направят и другите партии, ако разбира се имат представители в следващия парламент, а не да работят за собствените си интереси“, добави партийният лидер.
 
Пресцентър на ДПС-Смолян
 
КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Оставете коментар

Екипът на Смолян днес! Ви благодари, че използвате кирилица. В случай, че коментарът Ви съдържа нецензурни квалификации и лични нападки, или обида на расова, сексуална, етническа или верска основа, той ще бъде изтрит от администраторите на сайта. Коментари на латиница не се допускат.


Всички фото, видео и текстови материали в този сайт са собственост на СМОЛЯН ДНЕС! освен в случаите, когато изрично  е посочен друг автор. Всяко копиране и репродуциране на тези материали без изричното писмено съгласие на СМОЛЯН ДНЕС!  се преследва по "Закона за авторското право и сродните му права", както и по "Закона за защита на конкуренцията". Уеб дизайн СМОЛЯН ДНЕС!